Quantcast

Nieuwsoverzicht

Lefgozer Chris wint de ArtBag campagne van STOP AIDS NOW! donderdag 28 juli 2016

Winnende lefgozer ArtBag campagne bekend!

Chris Lensen (26) uit Venlo is het nieuwe gezicht van de ArtBag-campagne van STOP AIDS NOW!. Op de oproep ‘lefgozer gezocht’ reageerden maar liefst 224 mannen. Twaalf van hen kregen een professionele fotoshoot van top fotograaf Philip Riches. Na het tellen van de stemmen van het publiek en vakjury bleek Chris Lensen de winnaar. Chris poseerde naakt met de ArtBag net zoals internationaal model Heidi Klum en STOP AIDS NOW!-ambassadeur Nicolette Kluijver dat eerder hebben gedaan. De foto van Chris zal gebruikt worden voor de promotie van de ArtBag. Met o.a. de opbrengst van de verkoop financiert STOP AIDS NOW! projecten in Afrika en Azië. 

Lees meer

 1. Welke lefgozer mag de Artbag promoten? | STOP AIDS NOW!
  maandag 25 juli 2016 Laatste ronde Lefgozer-actie! Stem nu!

  De laatste twaalf lefgozers gingen uit de kleren voor de fotoshoot van de ArtBag-campagne. Bekijk het sexy resultaat en stem op de foto van jouw favoriet!

 2. Internationale Aidsconferentie 2018 in Amsterdam
  vrijdag 22 juli 2016 Internationale Aidsconferentie 2018 in Amsterdam

  In 2018 zal in Amsterdam de volgende tweejaarlijkse en internationale aidsconferentie gehouden worden. Op de laatste dag van de conferentie AIDS2016, in Durban, Zuid-Afrika, werd dat bekend gemaakt. Het is nu aan Amsterdam én Nederland om de voortrekkersrol in de wereldwijde strijd tegen aids met overtuiging op te nemen.

  “Dan moeten we in Amsterdam wel meer laten zien dan nu in Durban, dat we echt op weg zijn naar het einde van aids,” zegt  Louise van Deth, directeur van Aids Fonds-STOP AIDS NOW!-Soa Aids Nederland. 

 3. Herdenking MH17 slachtoffers bij AIDS2016 conferentie in Durban
  woensdag 20 juli 2016 Nederlandse aidsactivisten in Durban herdenken slachtoffers MH17

  De slachtoffers van de MH17 werden gisteravond door Aids Fonds-STOP AIDS NOW! herdacht op de internationale aidsconferentie, AIDS2016, in Durban, Zuid-Afrika.

Volg ons

STOP AIDS NOW! is een samenwerking van: Aids Fonds, Cordaid Memisa, Hivos, ICCO, Oxfam Novib

 • STOP AIDS NOW! en de Postcode Loterij