Nieuwsoverzicht

woensdag 25 november 2015

Activiteiten Wereld Aids Dag

Op dinsdag 1 december is het Wereld Aids Dag. Op die dag staat wereldwijd de strijd tegen aids in de schijnwerpers en wordt opgeroepen tot meer solidariteit met mensen met hiv en aids.

Lees meer

  1. maandag 23 november 2015 Aidsbestrijding wel degelijk effectief en meetbaar

    Er zijn meerdere en recente evaluaties beschikbaar die de effectiviteit van aidsbestrijding kunnen bevestigen, volgens het Aids Fonds en STOP AIDS NOW!. Deze evaluaties zijn in strijd met de conclusies van een interne notitie van de Tweede Kamercommissie voor Ontwikkelingssamenwerking.  Volgens het rapport van het Bureau Onderzoek en Rijksuitgaven is het onmogelijk vast te stellen of het budget voor ontwikkelingssamenwerking effectief wordt besteed. Het zou onduidelijk zijn wat er wordt bereikt met de 4,1 miljard euro die Nederland uitgeeft om de allerarmsten in de wereld te helpen. 

  2. maandag 2 november 2015 ‘Beat the Aids Epidemic!’: in 2030 een wereld vrij van aids

    STOP AIDS NOW! en het Aids Fonds zijn er trots op dat ze samen met de internationale HIV/AIDS Alliance zijn gekozen als een van de 25 strategische partners van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

  3. woensdag 28 oktober 2015 Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met STOP AIDS NOW!

    De Nationale Postcode Loterij verlengt per 1 januari 2016 de samenwerking met STOP AIDS NOW!  Sinds 2001 ontvangt STOP AIDS NOW! jaarlijks 1,35 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij.  Die steun wordt nu voortgezet tot en met 2020.

Volg ons

Wat kun jij doen?

doneerStrijd mee tegen aids!
Doneer

Kom in actie

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

STOP AIDS NOW! is een samenwerking van: Aids Fonds, Cordaid Memisa, Hivos, ICCO, Oxfam Novib

  • STOP AIDS NOW! en de Postcode Loterij