Nieuwsoverzicht

donderdag 24 april 2014

Het Houten Huis 2014 was weer een groot succes

Het Houten Huis 2014 zit er weer op en wat was het een groot succes! Petra Hoffman heeft zich - afgewisseld met zes andere deelnemers - van 18 tot en met 20 april laten opsluiten in het Houten Huis in Groningen om zo geld in te zamelen voor STOP AIDS NOW! 

Lees meer

  1. woensdag 16 april 2014 72 uur in het Houten Huis voor STOP AIDS NOW!

    Het Houten Huis, inmiddels een begrip, staat van 18 april tot en met 20 april weer voor Bar De Rits in Groningen. Petra Hoffman sloot zich afgelopen twee jaar 72 uur op in het Houten Huis om geld in te zamelen voor STOP AIDS NOW! Dit jaar doen ze dat anders: afgewisseld met zes andere deelnemers laat ze zich opsluiten in sessies van zes tot twaalf uur.

  2. maandag 14 april 2014 Mooie initiatieven voor kwetsbare jongeren in zuidoost Azië

    De afgelopen jaren steunde STOP AIDS NOW! via onze partner Hivos de organisatie ISEAN. ISAEN zet zich in Zuidoost-Azië in voor jongeren die extra hard worden getroffen door de hiv-epidemie omdat ze bijvoorbeeld homo of transgender zijn. Door stigma en discriminatie gaan deze groepen vaak niet naar gezondheidscentra, waardoor ze geen goede behandeling kunnen krijgen. Ook is de afstand naar klinieken vaak een belemmering, omdat er niet altijd geld is voor het vervoer. ISEAN steunt lokale initiatieven die ervoor moeten zorgen dat ook deze jongeren de juiste hiv-zorg krijgen.

  3. woensdag 9 april 2014 Jean Paul Gaultier ArtBag in Londen

    De STOP AIDS NOW!-ArtBag ontworpen door mode-icoon Jean Paul Gaultier is vanaf vandaag te koop in Londen bij het Barbican. Daar staat momenteel ook de expositie ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk’, die eerder te zien was in de Kunsthal Rotterdam.

Volg ons

Wat kun jij doen?

doneerStrijd mee tegen aids!
Doneer

Kom in actie

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

STOP AIDS NOW! is een samenwerking van: Aids Fonds, Cordaid Memisa, Hivos, ICCO, Oxfam Novib