Nieuwsoverzicht

maandag 11 april 2016

Proud Partner Programma een groot succes!

STOP AIDS NOW! kent diverse soorten projecten. Zo hebben we het Proud Partner Programma, waarbij een bedrijf of particulier een hele wijk in Ethiopië kan adopteren. Door een integrale aanpak, creëren we een structurele oplossing voor de kwetsbare kinderen in die wijk én voor hun verzorgers. Het programma kent ook een onderzoekscomponent. Deze is onlangs succesvol afgerond.

Lees meer

  1. maandag 11 april 2016 Macklemore en Ryan Lewis in concert met STOP AIDS NOW!

    STOP AIDS NOW!! en Dance4Life hadden in Amsterdam het afgelopen weekend een unieke samenwerking met het Amerikaanse hip hop duo Mackelmore en Ryan Lewis. 

  2. maandag 4 april 2016 Genezing van hiv met gentherapie?

    Genezen van een hiv-infectie kan mogelijk met gentherapie. Amerikaanse onderzoekers zijn erin geslaagd om hiv uit het DNA van geïnfecteerde bloedcellen te knippen. Ze hebben de intentie om het verder te ontwikkelen zodat deze vorm van gentherapie ook binnen enkele jaren op mensen kan worden toegepast.

  3. donderdag 17 maart 2016 Naar Oeganda op reportage voor STOP AIDS NOW! en OneWorld

    De reportagereis van STOP AIDS NOW!-Aids Fonds en het  KNCV Tuberculosefonds en OneWorld is gewonnen door Eva van Barneveld, uit Amsterdam. De drie organisaties hadden jonge journalisten uitgenodigd een reportagevoorstel in te dienen over de gezondheidsproblemen in ontwikkelingslanden. Eva zal binnenkort naar Oeganda reizen. 

Volg ons

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt gemiddeld twee keer per maand een e-mail met nieuws over ons werk.

STOP AIDS NOW! is een samenwerking van: Aids Fonds, Cordaid Memisa, Hivos, ICCO, Oxfam Novib

  • STOP AIDS NOW! en de Postcode Loterij